Aanbieding

logostudiokek.jpgBestellen

Onze prijzen zijn exclusief verzendkosten. Als u een bestelling heeft geplaatst, ontvangt u een bevestigingsmail. Hierin staat het totaalbedrag van uw bestelling inclusief verzendkosten, de betalingsgegevens en het ordernummer. Het totaalbedrag kunt u dan overmaken onder vermelding van het ordernummer. Mocht het totaalbedrag binnen 10 dagen niet op onze rekening staan, komt uw bestelling te vervallen. Mocht u na 5 dagen nog niet betaald hebben ontvangt u een betalingsherinnering. Voor alle artikelen die door de brievenbus passen gaan de verzendkosten op basis van gewicht en verpakkingskosten.

logostudiokek.jpgVerzenden

Uw bestelling wordt binnen 7 dagen verzonden nadat het totaalbedrag op onze rekening bijgeschreven is. Wij verzenden onze artikelen die niet door de brievenbus passen via TNT. De kosten van pakketpost binnen Nederland zijn 6,95. Pakketpost naar Belgie kost 9 euro. Op Vrijdag en Zaterdag wordt er in principe geen pakketpost (binnen Nederland en naar Belgie) of gewone post naar Belgie verzonden. Studio Kek kids kan niet aansprakelijk gesteld worden voor beschadiging, verlies of diefstal tijdens de verzending. U kunt uw bestelling ook ophalen in Houten op afspraak.

logostudiokek.jpgKlachten/retouren

Mocht u niet tevreden zijn met het geleverde artikel neem dan eerst contact op met Studio Kek kids studiokek@live.nl  U kunt de artikelen op eigen kosten terug sturen, u krijgt de mogelijkheid om het artikel te ruilen of retourneren. Het artikel dient binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling, ongebruikt en in de orginele verpakking weer naar ons toegestuurd te zijn.

logostudiokek.jpgPrivacy

Wij gaan zorvuldig om met uw persoonsgegevens, uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.

 

Gastenboek

  • 25-11-2016 - Wat een super snelle service! Ook de extra stickers waar...  lees meer
  • 07-04-2016 - 2 bestellingen gedaan en beide net binnen gekregen. Super blij...  lees meer
  • 15-10-2015 - Heel erg bedankt voor de supersnelle verzending van mijn 2e...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden