Aanbieding

2 Haarknipjes Frozen kerst € 3,75 € 2,75

Even voorstellen...

Mijn naam is Maaike en ik ben eigenaresse van studiokek.eu. Ik ben getrouwd en heb 2 zoontjes van 8 en 10. Naast mijn werk in een kledingzaak en de zorg voor onze zoontjes ben ik thuis vaak creatief bezig en zo ontstond het idee om een webwinkel te beginnen.

Deze webwinkel ben ik met een ex collega uit de mode branche begonnen. Zij ontwierp en maakte knuffeldoekjes, speenkoorden en spuugdoekjes en ik maakte de vogelhuisjes, popjes en memoborden. Helaas was het voor haar niet te combineren met haar werk. Ik ben uiteindelijk alleen verder gegaan met mijn uit de hand gelopen hobby.

Er is inmiddels veel veranderd, voorlopig ben ik door tijdgebrek gestopt met het maken van vogelhuisjes op bestelling. Ook de memoborden zijn uit het assortiment. Ik ben me meer en meer gaan specialiseren in de kinder (haar) accessoires en daarbij een groeiend assortiment D.I.Y artikelen.

Hopelijk beleven jullie net zoveel plezier aan het rondsnuffelen in mijn webwinkel als ik met deze hobby. Suggesties zijn altijd welkom!

Met vriendelijke groet,

Maaike www.studiokek.eu

Gastenboek

  • 25-11-2016 - Wat een super snelle service! Ook de extra stickers waar...  lees meer
  • 07-04-2016 - 2 bestellingen gedaan en beide net binnen gekregen. Super blij...  lees meer
  • 15-10-2015 - Heel erg bedankt voor de supersnelle verzending van mijn 2e...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden