Aanbieding

Ik krijg vaker de vraag hoe je nu eigenlijk een glazen dome op een afbeelding plakt.

Er zijn verschillende mogelijkheden, hieronder zie je mijn manier:

Als voorbeeld heb ik een chunk / drukknoop gemaakt. De dome kan in plaats van op een drukker natuurlijk ook in een hanger of andere dome houder geplaatst worden.

 

Wat je nodig hebt is: Sieradenlijm, schaartje, Mod Podge of Decopatch, Kwast, potlood, afbeelding op fotopapier, drukknoop (of hanger) en een glazen dome 18mm

 

1. Zorg ervoor dat je een afbeelding hebt die op fotopapier afgedrukt is. Leg de dome op de afbeelding en teken met potlood af zodat je hem uit kan knippen. Als je een pons hebt kan je de afbeelding uit ponsen.

 

2. Als je de afbeelding uitgeknipt hebt, smeer je de dome ruim in met Mod Podge of Decopatch (te koop in de hobby speciaalzaken). De afbeelding zal iets ruimer zijn maar dit is later makkelijk te verhelpen.

 

3. Leg de afbeelding met de juiste kant op de dome en druk deze goed aan. Zorg ervoor dat er geen luchtbelletjes tussen de afbeelding en de dome blijven zitten. Er zal Decopatch aan de zijkanten uitkomen, dit kan je gewoon wegvegen. Als je op de dome knoeit kan je het met een vochtig doekje schoonmaken.

 

4. Laat de dome een beetje drogen en knip daarna netjes het overtollige fotopapier weg. Druk het geheel nogmaals goed aan en laat de dome nu heel goed drogen.

 

5. Nu is de dome klaar om op de drukknoop te lijmen met sieraden lijm. Of als je een hanger maakt lijm je hem in de hanger.

 

6. Laat de chunk nu heel goed drogen. Daarna is hij klaar om hem op je armband, sleutelhanger, ring of kettinghanger te klikken.

Gastenboek

  • 25-11-2016 - Wat een super snelle service! Ook de extra stickers waar...  lees meer
  • 07-04-2016 - 2 bestellingen gedaan en beide net binnen gekregen. Super blij...  lees meer
  • 15-10-2015 - Heel erg bedankt voor de supersnelle verzending van mijn 2e...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden